Rólunk

Rólunk

Merüljön el az ultravékony palakövek innovatív világában!

Termékünket a véletlennek köszönhetjük. Egy palakő-tábla javításakor, Gernot Ehrich felfedezte, hogy könnyen eltávolítható egy extrém vékony szelet, a palakő felső rétegéből. Hatásában pontosan ugyanazt a palakövet eredményezte, csak a vékonyabb könnyebb, rugalmasabb és termelékenyebb volt.

Azóta is folyamatosan kutatjuk, hogyan lehetne még jobban tökéletesíteni a terméket, illetve hogyan tehetnénk még hatékonyabbá a felhasználást. Széles értékesítési partnerhálózatunk a világ minden táján biztosítja egyedülálló termékünk vezető piaci szerepét.

  • Vezető innováció: Az R&D GmbH folyamatosan keresi az innovációs lehetőségeket, állandóan kutatja az új termékfejlesztési lehetőségeket és megoldásokat, melyek megvalósítása még hatékonyabbá teszi termékei alkalmazását.
  • Vezető logisztikai megoldások: az R&D GmbH partnerhálózata, mindig a legjobb logisztikai megoldásokat nyújtja Önnek, így a termékek gyorsan és biztonságosan érkeznek a vállalt határidőre és a kívánt helyre.
  • Magas minőségi elvárások: A minőség a legfontosabb versenyelőny. Így a mi termékeink a nyersanyag kiválasztásától a termelési folyamat részlépésein keresztül a termék eladásáig, kidolgozott minőségbiztosítási rendszeren mennek keresztül. A szabványok folyamatos ellenőrzéséről és javításáról megbízható német minősítésbiztosító gondoskodik.
  • Készletezés: európai raktárunk, több mint 20.000m2-nyi áruval áll rendelkezésre. A kiemelkedő szállítmányozási lehetőségeinket is figyelembe véve, mindig meg tudjuk valósítani, hogy Ön a lehető leggyorsabban és a legoptimálisabb úton jusson a kívánt termékhez. Függetlenül a rendelt mennyiség nagyságától, az R&D GmbH és a Classical Stone Kft mindig az Ön oldalán áll.
  • Projekt monitoring: Az anyag kiválasztásával vagy mennyiségével kezdve, a logisztikai tervezésen és a termék alkalmazásán keresztül, az R&D GmbH a Slat-Lite termékek hangsúlyos know-how-ját birtokolva, erős szakértelemmel támogatja a döntéshozatali folyamat minden részét.
  • Optimálisan működő elosztási rendszer: széles értékesítési hálózaton keresztül a Slate-Lite termékek a világ bármely pontján elérhetőek. Függetlenül attól, hogy Ázsiában, Észak-Amerikában vagy Európában, hozzáértő értékesítési partnereink készen állnak minden felmerülő igény kielégítésére.