Hogyan tisztítsuk a Slate-lite falburkolatokat?

  • 2018. március 20. - 16.16
Hogyan tisztítsuk a Slate-lite falburkolatokat?

Gyakran felmerül a kérdés, hogy ezek az ultrakönnyű, természetes falburkolatok tisztítására milyen lehetőségünk van, hiszen nem szeretnénk kárt tenni a palakőben.

A Slate-Lite kőburkolat felrakását követően semmilyen ragasztó vagy fugaanyag nem maradhat az anyag felületén. Ha ez még is megtörténik, akkor is van megoldás, könnyen eltávolíthatóak a burkolatról ezek az anyagok a Slate Lite Care Cleaner tisztítószerrel.

A Slate-Lite burkolat megóvásáról gondoskodni kell, mivel az építőanyag-maradványok (homok, beton) megkarcolhatják a lágy, sötét- vagy intenzív színű agyagpala felületű kőfurnér anyagot (agyagpala felületű). A felületi karcok viszont nem jelentenek problémát, puha ronggyal könnyedén el lehet tüntetni.

A különböző egyéb, átlagos szennyeződések eltávolítására a Slate-Lite Special Cleaner a legalkalmasabb. 

A nehezen eltávolítható, zsíros, olajos szennyeződésekhez (ez konyhában gyakrabban előfordul) a Slate-Lite Akemi Stain Remover termék legrövidebb időn belüli használatát javasoljuk. Ezek a műveletek kizárólag a teljes kiszáradást követően végezhetőek el.

Ezeket a falburkolatokat rendszeresen tisztítani ajánlott, vízzel hígított terméskő tisztító és ápolószerrel. Nagyon fontos, hogy soha ne használjunk lúgos tisztítószereket, mert ezek károsíthatják a kőfurnér gyönyörű, természetes hatását, marhatják a felületet.

Visszahívás kérése

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, és további információkra lenne szüksége, kérjük adja meg nevét és telefonszámát, munkatársaink munkaidőben rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

További információkért és elérhetőségeinkért kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat.

További cikkek