ISMERKEDÉS A SLATE-LITE TERMÉKEKKEL 2. RÉSZ

  • 2016. január 20. - 13.45
ISMERKEDÉS A SLATE-LITE TERMÉKEKKEL 2. RÉSZ

Korábbi bejegyzéseinkből már három egyedülálló termékünkkel is megismerkedhettél! Slate-Lite-tal, EcoStone-nal és Translucent-tel, a 100%-ban természetes, ultravékony és hajlékony palakövekkel. Termékeink felső kőrétegét környezetbarát alátéttel erősítettük meg, ez a hátlap ad biztos tartást és megfelelő tapadási felületet, melynek segítségével könnyedén felhelyezhetőek szinte bármilyen felületre. Ezek a nem mindennapi kőszeletek nemcsak gyönyörűek és látványosak, de alkalmazásuk magasan költséghatékony is. A teljesség igénye nélkül, vegyük most sorra milyen szerszámokkal és hogyan is helyezhetjük fel leendő helyükre szépséges Slate-Lite köveinket.

SlateLite-ot némi előkészület után akár saját magunk is felhelyezhetjük, még akkor is, ha nincs semmi tapasztalatunk burkolásban. Szívesen ellátunk tanácsokkal és több videó is rendelkezésedre áll, ha magad szeretnél belefogni a burkolási munkákba. Néhány egyszerű szabályt betartva, kellő pontossággal és precizitással SlateLite bárki által egyszerűen applikálható. Akár egyedül állsz neki, akár minket kérsz meg SlateLite felhelyezésére, nagyon fontos a megfelelő kellékek beszerzése.

SlateLite-ot ragasztani fogjuk a kiválasztott felületre. Az általunk kipróbált és javasolt ragasztók a következők:

- Soudal Fix All Floor&Wall
- Soudal 240 CF
- Soudal Fix All Crystall

Egy helyiség burkolásakor legtöbbször szükség van a burkoló anyag méretre igazítására. Sokszor akad egy-egy konnektor, vagy cső, aminek lyukat kell vágni a kőszeletbe, vagy egész egyszerűen csak le kell vágni a palakő-szeletből, mert a felület kisebb, mint a rendelkezésünkre álló anyag. A Slate-Lite kövek szabványmérete 1220mm *610mm. (Igény esetén más méreteket is tudunk gyártani, kérlek, ezzel kapcsolatban keress meg minket elérhetőségeink egyikén!) Slate-Lite megmunkálásához és optimális rögzítéséhez ezekre a szerszámokra lesz szükségünk:

- vágáshoz asztali fűrész/körfűrész (fa vagy kőpengével)
- fúráshoz és maráshoz: fához vagy kőhöz való felszerelés
- hővel növelhető a kőszelet rugalmassága, így szükségünk lesz hőlégfúvóra vagy egy jobb teljesítményű hajszárítóra is (Maximum 400°C-ig és rövid ideig melegítsük a köveket)

Legyen szó bármilyen használati tárgyról, asztalról, autóról, ruháról, stb. természetes számunkra, hogy nem elégedhetünk meg az adott tárgy beszerzésével, fontos annak ápolása és védelme, hogy minél tovább élvezhessük és használhassuk, teljes fényében. Így van ez a SlateLite kövekkel is, a felhelyezésük után megtisztítjuk őket és ápoló réteget viszünk fel rájuk, hogy a használat legkevesebb nyoma se látszódjon meg rajtuk, minél tovább gyönyörködhessünk bennük.

A kész felületet először sima vizes nedves kendővel töröljük át, vagy használhatunk a tisztításhoz Slate-Lite Care Cleaner felület-tisztítót is. A kövek ápolásához, normál igénybevételénél, pl. fal és padló esetén is a Slate-Lite Special Impregnator impregnálószer használatát javasoljuk. Nedves területeken, erősebb igénybevételű helyeken, pl.: üzletek padlója, 2 komponensű PU felületkezelő használata szükséges. Felületkezelő szereink mindegyikén részletes használati utasítást találsz, melyet betartva, egyszerű lesz sokáig megőrizni Slate-Lite köveid szépségét.

Természetesen, exkluzív termékeink beépítését, előzetes egyeztetés után, profi, tapasztalattal rendelkező csapatunk is vállalja! A hozzáértő, gyors és igényes munkavégzés nemcsak a költséghatékony és időtakarékos felhelyezést, hanem a garanciális idő maximális hosszát is biztosítja. Beépítés igénye esetén szakembereink minden esetben az árajánlat elkészítése előtt kiszállnak a leendő munkaterületre, felmérik a felület szükséges előkészítéséhez beszerzendő segédanyagok fajtáját és mennyiségét, majd a megrendelővel egyetértésben kiválasztják a költségszempontból leghatékonyabb applikációs lehetőséget. A csapatunk által felhelyezett termékeinkre 15 éves garanciát vállalunk!

Visszahívás kérése

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, és további információkra lenne szüksége, kérjük adja meg nevét és telefonszámát, munkatársaink munkaidőben rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

További információkért és elérhetőségeinkért kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat.

További cikkek