ISMERKEDÉS A TRANSLUCENT TERMÉKEKKEL 1. RÉSZ

  • 2015. szeptember 12. - 11.16
ISMERKEDÉS A TRANSLUCENT TERMÉKEKKEL 1. RÉSZ

Korábbi bejegyzéseinkben már találkozhattak az egyedülálló, ultravékony palakő-szeleteinkkel, a kültérre és beltérre is felhasználható SlateLite-tal és az extrém hajlékony EcoStone-nal. Felesleges is most itt tovább méltatnunk őket, hiszen most már Te is jól tudod, ezek a természetes kőszeletek milyen gyönyörűek, nem mellesleg a velük való munka milyen minden korábbi megoldást felülmúlóan egyszerű és milyen látványos végeredményhez vezet! Élvezd még velünk az újdonság varázsát, szeretnénk ma megismertetni Veled Translucent nevű termékünket! A Translucent palakő-szelet egy igazán különleges design elem. Hihetetlen áttetszőségével szemet gyönyörködtető látványt érhetünk el szinte bárhol.

A Translucent palakő-szelet, fényáteresztő képességét kivéve, minden tulajdonságában és felhasználhatóságában tökéletesen megegyezik a klasszikus SlateLite termékkel. Világítás használata nélkül a palakő természetes szépségében gyönyörködhetünk. A háttérvilágítás bekapcsolásával, a fény átragyogja a palakő teljes felületét, kirajzolva a természet által formált gyönyörű, egyedi mintákat és fényt ereszt a helyiségbe.

Translucent felülete 100%-ban természetes palakő, ezt a 0,1-1,4mm vékonyságú kőréteget olyan alátéttel stabilizáltuk, melyhez áttetsző ragasztó és a hátlap anyagot használtunk, így a fény könnyen jut át rajta. Ez teszi ezt az egyedülálló terméket tökéletes lámpa alappá. Lásd az alábbi ábrát:

A Translucent papírvékony kőszeletek a világ legszebb palablokkjaiból származnak. Minden egyes lemez egyedülálló, egy teljes palakő érzését és megjelenését kelti. A fizikailag csak igazán vékony réteg kő egy teljes palakő tulajdonságaival rendelkezik, hihetetlen vékonysága és rugalmassága azonban korlátlan lehetőségeket nyit használhatóságában. Áttetsző alátétjének köszönhetően szinte bármilyen helyiségben használhatjuk akár világításként, akár csak dizájn elemként. Translucent mágnesként vonzza magához a tekinteteket, de emellett minden alkalmazási területen egyszerű, költségkímélő megoldást jelent.

Translucent tulajdonságai:

- 0,1-1,4mm vastagságú, 100%-ban természetes palakő-felület
- természetes, üvegszál erősítésű poliészter alátét biztosítja az egyenletes tapadást
- Teljes vastagsága mindössze 1,5-2 mm
- Súlya alig 1,5 kg/m2
- Standard mérete 1220x610mm, külön kérésre egyéb méretekben is elérhető
- Tűzálló anyag
- Formaldehid mentes

Részletes anyagösszetételi listát honlapunkon találsz!

Translucent alkalmazása:

A Translucent termékeket design elemként, de egyúttal világításként is használhatjátok. Bármilyen egyenletes, tiszta felületre felhelyezhető a megfelelő eszközökkel, rögzítésénél azonban különös gonddal kell lenni megfelelő átvilágíthatóságára. Nézzünk néhány konkrét példát, mi hová ajánljuk leginkább, ne felejtsétek ez egy szerény felsorolás:

- Helyiségek mennyezeti dekorálása, megvilágítása
- Mennyezeti láma készítése
- Mennyezet burkolása
- Helyiségek fali dekorálása, megvilágítása
- Fali lámpa készítése
- Világító falak készítése
- Bútorok dekorálása, megvilágítása
- Világító pult készítése
- Konyhabútor, szekrényajtó átvilágítása

Translucent előnyei:

- vékonysága, csekély súlya miatt olcsón és rendkívül könnyen szállítható, megmunkálható
- utánrendelése hosszú évekig biztosított
- görbe felületekre és élekre is egyszerűen fektethető
- minden már kialakított, tiszta, egyenletes felületre is felhelyezhető
- fenti tulajdonságai miatt rendkívül költségkímélő
- teljesen egyedülálló látványt biztosít

Translucent színei:

Translucent termékünk 21 féle árnyalatban kapható, ezek között találhatsz matt és csillámos köveket. Ne felejtsd, ezek a termékek valódi, természetes kőből készülnek, ezért a minta egy kicsit változhat, mivel minden darab egyedi! A palakő egy teljesen természetes, időtlen termék, amely több millió év alatt alakult ki a földkéregben. Színbeli eltérések ezért könnyen előfordulhatnak. Ugyanakkor mi mindig arra törekszünk, hogy az eladásra kerülő termékek hasonlóak, egységes színezetűek és szerkezetűek legyenek. Nagy terület burkolása esetén, kérjük, lépj kapcsolatba velünk, hogy minél homogénebb legyen az összkép.

Visszahívás kérése

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, és további információkra lenne szüksége, kérjük adja meg nevét és telefonszámát, munkatársaink munkaidőben rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

További információkért és elérhetőségeinkért kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat.

További cikkek