ISMERKEDÉS A TRANSLUCENT TERMÉKEKKEL 2. RÉSZ

  • 2017. január 15. - 09.30
ISMERKEDÉS A TRANSLUCENT TERMÉKEKKEL 2. RÉSZ

Neked van már kőlámpád? És világító kőfalad vagy kőpadlód, esetleg világító kőmennyezeted? Vagy világító kőszekrényed? Nincs? Nem is hallottál még ilyenről? Nézd meg! Szeress bele! Mi elkészítjük Neked bármelyiket, vagy segítünk, hogy Te is varázsolhass Magadnak egy ilyen különleges design elemet! Nem kell hozzá más, csak a Translucent palakő-szelet! Translucent, vagyis 0,1-1,4mm vastagságú 100%-ban természetes palakő szelet, áttetsző alátéten.

Kőburkolatot? Ráadásul átvilágíthatót? Saját magam????? Olyan bonyolultnak hangzik… kellene hozzá egy csomó szerszám, néhány férfikéz, és persze napokig nagy lesz a por, meg a felfordulás… Aki építkezett már, vagy túl van egy felújításon, jól tudja, milyen áldozatokkal járhat az a pár nap, mire a vágyott helyiség új köntösében tündököl. Lehet… De nem Translucent palakő beépítésekor :D Képzeld csak el… helyiségből kipakolás, felület előkészítés, Translucent felhelyezés, felület ápolása, helyiségbe bepakolás és még nincs vége a napnak, mindez pár óra alatt…

Tehát alig fél nap alatt egy kisebb felület felújításával kész vagyunk, még csak koszt se nagyon csináltunk! Végre gyönyörködhetünk palakövünk természetes szépségében… és ha bekapcsoljuk a háttér világítást? Translucent mágnesként vonzza magához a tekinteteket. A fény átragyogja a palakő teljes felületét, kirajzolva a természet által formált gyönyörű, egyedi mintákat. Mivel világít is… Bizony Translucent nemcsak design elem, hanem olyan fényforrás is, amellyel hangulatosan és egyedi módon vihetünk fényt a térbe.

Kedvet kaptál? Belevágsz saját Magad? Mindenképp fogadd meg az alábbi tanácsokat és csak lépésről lépésre haladj!

1. válaszd ki a felületet, készítsd elő
2. találd meg a kedvenc Translucent árnyalatodat és vedd meg
3. szerezd be a méretre vágáshoz szükséges szerszámokat
4. válassz ragasztót, amivel rögzíted a kőlapot

Translucent palakő-szeletünk, fényáteresztő képességét kivéve, minden tulajdonságában és felhasználhatóságában tökéletesen megegyezik a klasszikus Slate-Lite termékkel, ezért ugyanazokat a segédanyagokat és szerszámokat kell használni rögzítéséhez. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy Translucent lényege, az átvilágíthatóság, ezért nagyobb gonddal kell megválasztanunk a felületet, ahová tenni szeretnénk. A háttérvilágítás érvényesülése miatt csak átlátszó felületre ragaszd, ilyen lehet egy plexi lap, vagy üveglap.

Olyan ragasztót válassz, ami alatt nem hagy árnyékot a háttér világítás, erre alkalmasak az átlátszó:

- pu ragasztók
- polimer ragasztók
- epoxi gyanták
- szilikonok

Méretre vágáshoz ezeket az eszközöket használd:

- vágáshoz asztali fűrész/körfűrész (fa vagy kőpengével)
- fúráshoz és maráshoz: fához vagy kőhöz való felszerelés

Ne felejtsd a kövek védelmét! Óvd meg őket a mindenféle foltoktól! Használj Slate-Lite Special Impregnator felületkezelőt! Nedves területekre, erősebb igénybevételű helyekre válaszd a 2 komponensű PU felületkezelőt! Takarításkor ne feledkezz meg Translucent köveidről sem, rendszeresen tisztítsd meg őket. Erre a célra tökéletesen megfelel egy nedves kendő. Csak töröljük át vele a felületet, használj hozzá sima vizet Slate-Lite Care Cleaner felület-tisztítóval keverve. Ápolószereink mindegyikén részletes használati utasítást találsz, melyet betartva, egyszerű lesz sokáig megőrizni Translucent köveid szépségét.

Visszahívás kérése

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, és további információkra lenne szüksége, kérjük adja meg nevét és telefonszámát, munkatársaink munkaidőben rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

További információkért és elérhetőségeinkért kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat.

További cikkek