KŐKONYHA, NEMCSAK A FLINTSTONE CSALÁDNAK!

  • 2018. március 1. - 14.17
KŐKONYHA, NEMCSAK A FLINTSTONE CSALÁDNAK!

Hatalmas kőtömbökből fiókos konyhai szekrény? Még a sütő is, meg a tűzhely és minden más is kőből volt, emlékeztek még rá? De igazából nem Flinstone-ék konyhájára gondoltunk! Még mindig az ultravékony kőszeletek, konyha luxuskivitelben, igaz ez is 100%-ban természetes kő!

Nézzük először, mit kap aki a falra rakja! A megszokottól eltérő, de nem kevésbé praktikus, természetes palakő felületet. A Slate-Lite kövek a természet által rajzolt mintákkal, visszafogottan dekorálnak, eleganciát csempésznek a helyiségbe. A hagyományos konyhai csempe és a jóval nagyobb kőlapok közötti különbséget, ha zongorázni lehetne...

Mindazonáltal, hogy gyönyörű és extrém anyag, akad néhány hasznos tulajdonsága is, ami igencsak előnyös lehet a konyhában. Nézzük csak, taszítja a foltokat! Ez azért nem rossz, tekintve, hogy egy konyhapulton nem kevés féle-fajta folt keletkezik és fröcsög ide-oda, a falra is. Ez nem jelenti azt, hogy soha nem kell majd letörölnünk, arra még mindig kell azért időt szánni, de kevésbé látszik rajta bármi nem odavaló és ha mégis éktelenkedik rajta néhány pötty, az le fog jönni.

Ezt a tulajdonságát nem a kőbányában kapja, az igaz, minden felhelyezés előtt speciális környezetbarát impregnálószerrel kezelik a palakő szeleteket, így azokon sokáig nem látszik a használat nyoma! Érdemes ezt megjegyezni és igénybevételhez mérten ápolni, hogy később se tegyen kárt a felületen az idő nyoma! Nem kell megijedni, ez persze nem a heti-havi takarítás része lesz!

Magasan kopásálló, ütésálló, nehezen tehetünk kárt benne. Figyelni kell viszont a felületkezelésre. Gyári impregnálóink hosszú élettartamot teljes körű védelmet biztosítanak különböző zsír, olaj és egyéb szennyeződések ellen.

Bármilyen színű is a meglévő konyhabútorod, vagy bármilyen újra is vágysz, a 32 féle színből álló kínálatban találni fogsz hozzá passzoló kőlapokat! Válogass kedvedre!

És most jöjjön egy kis bútorbemutató. Konyhaszekrényeinket is feldobhatjuk palakővel! Az ultravékony EcoStone kövek tartós, mutatós, kosz és foltálló felülettel díszítik konyhánkat!

Nem számít, hogy fogantyú közelében, vagy csak a bútorok oldalára helyezzük fel a köveket. A korábban említett tulajdonságai tökéletes konyhabútor felületté teszik a Slate-Lite palaköveket, nyugodtan tehetjük olyan helyre is, ahova naponta 10x is nyúlunk, mondjuk kiskanálért, vagy pohárért... Hasznos és szép tökéletes kombinációja! Ritka gyöngyszem, nem véletlen a népszerűsége sem!

Ahány konyha, annyi szokás, van, aki szinte minden felületen a palakövet tartja ideális választásnak.Egy biztos, bútoron, falon, padlón, bárhol szemet-gyönyörködtető látvány és méltán megállja a helyét! A gyönyörű természetes kőfelületen sokkal kevésbé látszik a használat nyoma, és biztosan kevesebbet kell majd takarítanunk, csak nehogy teljesen megfeledkezzetek róla!

Visszahívás kérése

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, és további információkra lenne szüksége, kérjük adja meg nevét és telefonszámát, munkatársaink munkaidőben rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

További információkért és elérhetőségeinkért kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat.

További cikkek