Megérkeztek Magyarországra a Slate-Lite termékek!

  • 2014. augusztus 31. - 16.11
Megérkeztek Magyarországra a Slate-Lite termékek!

Szeretnénk bemutatni kedves olvasóinknak a világ legvékonyabb és legrugalmasabb kőszeletét, az egyedülálló Slate-Lite termékcsaládot! Ennek a különleges palakő-lemeznek 100%-ban természetes kő a felülete, legnagyobb vastagsága mindössze 2 mm, súlya alig 1,5 kg/m2-ként!

Termékünket a véletlennek köszönhetjük. Gernot Ehrlich egy sérült palatábla javításakor fedezte fel, hogy egy vékony réteg leválasztható az eredeti palakő lapról. Az új lap hatásában ugyanazt a követ eredményezte, csak rugalmasabb és könnyebb volt. Azóta is folyamatosan kutatjuk, hogyan lehetne még jobban tökéletesíteni a terméket, illetve hogy tehetnénk még hatékonyabbá a felhasználást.

A minőség a legfontosabb versenyelőny számunkra. Így a mi termékeink a nyersanyag kiválasztásától a termelési folyamat részlépésein keresztül a termék eladásáig, kidolgozott minőségbiztosítási rendszeren mennek keresztül. A szabványok folyamatos ellenőrzéséről és javításáról egy német minősítésbiztosító gondoskodik.

Mára az egész világot behálózó disztribúciós és partnerhálózatot tudhatunk magunk mögött, melynek köszönhetően egyedülálló termékünk vezető szerepet tölt be a burkoló és dekoranyagok között. Raktáraink világszerte, több mint 25.000 m2-nyi áruval állnak rendelkezésre. A kiemelkedő szállítmányozási lehetőségeinket is figyelembe véve, mindig meg tudjuk valósítani, hogy megrendelőink a lehető leggyorsabban és a legoptimálisabb úton jussanak a kívánt termékhez, a vállalt határidőre, a kívánt helyen.

Kiterjedt kapcsolataink révén a nálunk vásárlók mindig biztosak lehetnek abban, hogy mindig a lehető legjobb megoldást kínáljuk és készen állunk minden felmerülő igény kielégítésére.

A papírvékony Slate-Lite termékeket a világ legszebb palablokkjaiból nyerjük ki. Minden egyes lemez egyedülálló, érintésre és optikailag is egy teljes palakő érzését és megjelenését kelti. Az a tény, hogy felületén mindazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, melyekkel az igazi kő bír, azonban ezek mellett hihetetlenül rugalmas és könnyű, mesés projektek megvalósítását teszi lehetővé. Aligha akadnak ezentúl határok, legyen az homlokzat, vagy bútor, fal és padlóburkolás, a Slate-Lite minden alkalmazáshoz a legoptimálisabb megoldást kínálja megrendelőinek esztétikailag és árban is.

Slate-Lite palakövek kültérre és beltérre, illetve vizes helységekben egyaránt alkalmazható. Vékonyságának és rugalmasságának köszönhetően megszámlálhatatlan lehetőséget biztosít, bármit burkolhatunk vagy dekorálhatunk ezután kővel. Slate-Lite három különböző terméket gyárt, 21 féle színárnyalatban. Kültérre a Slate-Lite termékeket, beltérre az EcoStone-t, káprázatos világításhoz, vagy kivilágítható dekorációk készítéséhez a Translucent termékeket ajánljuk.

Blogunk heti rendszerességgel fog jelentkezni új bejegyzésekkel, melyekben részletesen bemutatjuk a Slate-Lite termékcsaládot, ötleteket tippeket adunk felhasználásukra, illetve beszámolunk újdonságokról, futó projektekről.

Visszahívás kérése

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, és további információkra lenne szüksége, kérjük adja meg nevét és telefonszámát, munkatársaink munkaidőben rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

További információkért és elérhetőségeinkért kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat.

További cikkek