Mi a kőfurnér?

  • 2018. március 13. - 12.49
Mi a kőfurnér?

A kőfurnér egy 100%-ban természetes, ultravékony innovatív burkolatként és designelemként is használható rugalmas anyag, amellyel exkluzívvá varázsolhatja otthonát. A kőfurnér kültéri és beltéri burkolatként, padlólapként és falburkolatként is egyaránt alkalmazható.

A lapok méretpontossága bármelyik jó minőségű burkolattal felveszi a versenyt, azonban annál rugalmasabb és könnyebben vágható.

Hogyan készül?

A pala réteges felépítésű, könnyen hasítható kőzet. A természetes törésvonal mentén hasítják, így megőrzi a természetességét. További hasítást követően a palatáblák rétegeit izolációs hőtechnikai szétválasztják, és elkészül az ultravékony pala kőfurnér.

Ebből a kőfurnérból 3 féle különböző terméket kínálunk:

  • EcoStone termékcsalád: a legvékonyabb termékünk - kb 1 mm vastagságú - dekorációnak, falburkolatnak tökéletes választás.
  • Slate-Lite termékcsalád: ez a burkolat alkalmas mennyezet és padló, falburkolat és homlokzat burkolására, vastagsága 1,5-2 mm.
  • Translucent termékcsalád: átvilágítható dekorkő, amelyet a belsőépítészetben igazán exkluzív design elemként lehet felhasználni.

A kőfurnér tökéletes választás és gazdaságos alternatívája például az ónixnak, a travertinnek vagy a mészkőnek.

Visszahívás kérése

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, és további információkra lenne szüksége, kérjük adja meg nevét és telefonszámát, munkatársaink munkaidőben rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

További információkért és elérhetőségeinkért kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat.

További cikkek