MI LAPUL A KŐ ALATT?

  • 2017. november 28. - 14.31
MI LAPUL A KŐ ALATT?

Hogyan lehet elrejteni egy komplett helyiséget? Például elrejthetjük az odavezető ajtót! Valami sötét varázslat motoszkál a fejedben? Nem, nem lesz rá szükség! De akkor hogyan? Hát… Slate-Lite palakövekkel!

Komplett helyiségek elrejtését eddig csak a Harry Potterben láttam. Van azért más megoldás is, kicsit földhöz ragadtabb és ismertebb technikákkal kivitelezhető, de korántsem kevésbé látványos. Nem kell más hozzá, csak egy ajtó fallal, némi ragasztó, és a varázslathoz szükséges Slate-Lite kőmennyiség…

Nem egy mai megoldás, leszámítva az ultravékony kőszeleteket, már sokkal-sokkal régebben is bejött a kőfalban láthatatlan kőajtó verzió (gondoljatok csak a titkos ajtós filmekre, amikor megnyomják a titkos gombot, vagy meghúzzák a titkos kart és már nyílik is az a titkos ajtó…)

Sokfajta megoldás létezik ajtók elrejtésére, sokan a mozgó könyvespolcra, sokan a vicces tapéta ajtóra verzióra, merészebbek a padlóba rejtett csapóajtós megoldásra, mi pedig a kőlapok alatt lapuló ajtóra esküszünk.

Még véletlenül sem a romantika hiánya miatt, de nemcsak a családi kincsek elrejtése, esetleg titkos tevékenységünk palástolása céljából jön jól egy láthatatlan ajtó. Lakásos példával élve, kis lakásban sok ajtó a zsúfoltság érzését kelti, a helyiségek élvezhetőbbek, ha látványra nincs 3 ajtó a szoba mindössze 4 falán. Tágasabb, nagyobb lakásban kevésbé érzi magát az ember labirintusban, de a szép igényes dekoráció nem csak szükség kérdése, sőt.

Mindenki válassza a neki legjobban tetsző megoldást, de egy kicsi kilincs a falon, csak úgy a nagy kőtengerben valahol, a legizgalmasabb. Aki még a kilincsre sem kíváncsi, választhat fogantyút, de akár még az is mellőzhető, jöhetnek a titkos megoldások: kép elforgatás, szobor eltolás, vagy valahol egy titkos gomb.

A kőfalba rejtett ajtós trükkel, tehát nemcsak nagyobbnak látszik majd a rendelkezésünkre álló tér, hanem extrém módon fel is dobjuk a helyiséget! Egy kis matekkal élve: Slate-Lite kövek= könnyű applikáció=gyönyörű dekoráció.

Visszahívás kérése

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, és további információkra lenne szüksége, kérjük adja meg nevét és telefonszámát, munkatársaink munkaidőben rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

További információkért és elérhetőségeinkért kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat.

További cikkek