Milyen falburkolatot válasszunk?

  • 2018. április 17. - 15.52
Milyen falburkolatot válasszunk?

Unalmas már a tapéta vagy a falfesték? Valami exkluzívat és modernt szeretne? Válasszon egyedi falburkolatot a szobák falának burkolására. A legnépszerűbb burkolatok között van manapság a kőburkolat. Akár az összes falfelületet, akár csak egyet burkolunk, egyedi hangulatot varázsolunk otthonunkba.

Sokszor hallani azonban: a kőburkolat viszont nagyon drága, felrakásuk a falak szerkezetének megerősítését és különleges szakértelmet igényel. A mészkő vagy márvány négyzetmétere akár a 30-40 ezer forintot is eléri. Ez az állítás nem feltétlenül van így, van alternatíva.

A különleges eljárással készült "tépett" palával, mészkővel, homokkővel, vagy márvánnyal -gyűjtőnevükön kőfurnér- burkolt hálószoba fala nagyon modern, divatos választás. Ezek a kőburkolatok jelenleg 34 színárnyalatban léteznek.

A falburkolat változatok közül Slate-Lite termékcsaládot ajánljuk, amely a belsőépítészek által régóta népszerű és ajánlott választás. A Slate-Lite egy ultravékony kőlap, 100%-ban természetes homokkő, mész, pala, valamint márvány felülettel. Vastagsága kb. 2 mm, súlya mindössze 1,5 kg/m2. Az ultravékony kőfurnér szeletek a világ legszebb kőtábláiból kerül előállításra, német precizitással, a lehető legmagasabb minőségben. 

Sokféle falburkolat létezik, a kőburkolat az egyik legidőtállóbb és legnépszerűbb választás napjainkban.

Összes cikk »