Milyen falburkolatot válasszunk?

  • 2018. április 17. - 15.52
Milyen falburkolatot válasszunk?

Unalmas már a tapéta vagy a falfesték? Valami exkluzívat és modernt szeretne? Válasszon egyedi falburkolatot a szobák falának burkolására. A legnépszerűbb burkolatok között van manapság a kőburkolat. Akár az összes falfelületet, akár csak egyet burkolunk, egyedi hangulatot varázsolunk otthonunkba.

Sokszor hallani azonban: a kőburkolat viszont nagyon drága, felrakásuk a falak szerkezetének megerősítését és különleges szakértelmet igényel. A mészkő vagy márvány négyzetmétere akár a 30-40 ezer forintot is eléri. Ez az állítás nem feltétlenül van így, van alternatíva.

A különleges eljárással készült "tépett" palával, mészkővel, homokkővel, vagy márvánnyal -gyűjtőnevükön kőfurnér- burkolt hálószoba fala nagyon modern, divatos választás. Ezek a kőburkolatok jelenleg 34 színárnyalatban léteznek.

A falburkolat változatok közül Slate-Lite termékcsaládot ajánljuk, amely a belsőépítészek által régóta népszerű és ajánlott választás. A Slate-Lite egy ultravékony kőlap, 100%-ban természetes homokkő, mész, pala, valamint márvány felülettel. Vastagsága kb. 2 mm, súlya mindössze 1,5 kg/m2. Az ultravékony kőfurnér szeletek a világ legszebb kőtábláiból kerül előállításra, német precizitással, a lehető legmagasabb minőségben. 

Sokféle falburkolat létezik, a kőburkolat az egyik legidőtállóbb és legnépszerűbb választás napjainkban.

Visszahívás kérése

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, és további információkra lenne szüksége, kérjük adja meg nevét és telefonszámát, munkatársaink munkaidőben rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

További információkért és elérhetőségeinkért kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat.

További cikkek