TAVASZI MEGÚJULÁS AZ OTTHONODBAN IS

  • 2017. április 28. - 13.57
TAVASZI MEGÚJULÁS AZ OTTHONODBAN IS

Annyit hallottuk már, hogy milyen egyszerű, milyen költséghatékony a Slate-Lite kövek felhelyezése és a végeredmény milyen lenyűgöző :D Szemléltetéshez pedig itt a nagy kedvenc az ilyen volt, ilyen lett összeállítás! Egy-egy valóban gyönyörű kép mellett, látni, honnan hová lehet jutni, miből lesz a cserebogár… Hiába csak a képernyő, szinte kézzel fogható a különbség még szemmel is! Mit szólsz így tavasszal egy kis csempeöltöztetéshez? Ez akár a te fürdőszobád is lehetne…

Ahogy eljött a napos idő, és újraéled a természet, a nagy tavaszi zsongás elhozza a nagytakarítás gondolatát is. A legszorgalmasabbak és leglelkesebbek talán már hetek óta túl vannak a sikáláson és egy időre csatát nyertek a porral vívott soha véget nem érő harcban is. Nekik sem késő, de ha csak most kezdesz neki a bútorok tologatásának, a szekrények kipakolásának vagy bármilyen rendezgetésnek, tökéletes az időzítés a lakásod tavaszi megújulásához, új ruhába öltöztetéséhez.

Nem kell azonnal egy teljes belsőépítészeti átalakításban gondolkodnod, persze ha nálad pont elérkezett az idő, megvan a lehetőség, kedv és háttér hozzá, akkor hajrá! De ne bánkódj, valamelyik híján sem kell lemondanod semmiről, kis változtatásokkal is csodákat tehetsz otthonodban! Semmiképp se törd a fejed egy elhúzódó, nagy kosszal járó, bútort ide-oda tologató és kerülgető időszakon! Egy jó tervvel, kidolgozott lépésekkel, több kis részletben is levezetheted a felújítást. Azt pedig már minden lelkes otthonszépítgető tudja, hogy apró új kiegészítőkkel teljesen megváltoztathatod egy helyiség összképét…

Néha tényleg nem kell nagy változtatásokra gondolni, hogy felfrissüljön, megváltozzon, mondjuk a fürdőszoba hangulata, pl. törölközőcsere, új zuhanyfüggöny, kádkilépő. De mi ez a kép? Ez apró? Ez egy felújítás! Csempére másik csempe? Dehogy! Csempére igazi palakő! Vagy inkább egy egyenletes felületre palakő! Hihetetlennek tűnik, de igaz, a végeredményt pedig már láttátok fentebb :D Kicsit nagyobb ráfordításnak tűnik, mint néhány kiegészítő cseréje? Nos nem olyan biztos az…

Kezdésnek tehát kell egy fürdőszoba, kis szerencsével ilyet találunk majdnem mindenkinél. Sajnos a helyiségből kipakolást nem lehet megúszni és egy alapos takarítás sem árt, az alap – fürdőszobák esetében a csempe – ellenőrzése kötelező (pl. penészes helyeken a penészedést kezelni kell, csak megfelelő alappal lehet kiváló munkát végezni!). A kis hézagok, hibák elfedése után következik a kövek méretre vágása és felhelyezése szép sorban. Vizes helyiségekben fuga használata kötelező. Nagy port, rengeteg szerszámot, hosszú munkafolyamatokat, stb. felejtsük el, ez valami más lesz!

Miután minden lap a helyére került, el lehet távolítani a segédanyagokat és jöhet a felület tisztítása, ápolása. Ezen a lépésen semmiképp ne spórolj! Köveid csak úgy maradnak szépek, ha kellően gondoskodsz védelmükről! A felhelyezés utáni ápolóréteg felvitelével, máris töredékére csökkented a különféle foltok kialakulásának esélyét és megkönnyíted a későbbi tisztán tartást is! Gyönyörű kövek ide vagy oda, a rendszeres takarítást azért így sem ússzuk meg, de nem mindegy mennyi időt és energiát kell suvickolással töltenünk.

Kis túlzással elment egy nap és két kisebb helyiség teljes átváltoztatásán vagyunk túl, minimális felfordulásnak sem nevezhető körülmények között. Nem kérdés, hogy mennyire más hangulatuk lett, és nem titok, hogy a ráfordított idő, energia és pénz fordított arányban áll a végeredmény megjelenésével.Korábbi bejegyzéseinkben elolvashatod, milyen könnyű a Slate-Lite palakövek felhelyezése!

Visszahívás kérése

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, és további információkra lenne szüksége, kérjük adja meg nevét és telefonszámát, munkatársaink munkaidőben rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

További információkért és elérhetőségeinkért kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat.

További cikkek