Új színcsaláddal bővült kínálatunk

Exclusive Line

  • 2019. január 29. - 12.52
Új színcsaláddal bővült kínálatunk

Nagy örömünkre néhány szuper újdonsággal indítjuk a 2019-es évet. A legfontosabb, hogy tovább bővült a már így is nagy ultravékony kőburkolat kínálatunk. Az Execlusive Line névre keresztelt új színcsaládunk rögtön 4 új színnel mutatkozik be. Különlegessége ezeknek az új színeknek, hogy az alapanyagul szolgáló gyönyörű palakövek nagyrészt Európából származnak, és kizárólag a Slate-Lite kínálatában találhatóak meg.

Az új színek közül egyértelműen a Desert Rock a legérdekesebb, ami alapvetően egy rozsdás barnás, nagyon erősen strukturált, rendkívül karakteres kő. A Desert Sand ezzel szemben egy jóval visszafogottabb, világos árnyalatú, fehéres-sárgás színű homogénebb szín, ami nagyon hiányzott eddig a palettánkból.

A Rubigo Color a Claifornia Goldnak lehet nagy ellenfele, a Terra Noir meg a Negro népszerűségét szoríthatja kicsit háttérbe.

Nem titok a gyártó részéről hogy a jövőben az Exclusive Line színcsaládot szeretné tovább erősíteni ezzel is megerősítve vezető szerepét a világban mint legnagyobb kőfurnér burkolat gyártó/forgalmazó. Ennek megfelelően a az elkövetkezendő időszakban további 12-14 teljesen új, máshol nem kapható szín fog érkezni a kínálatunkba.

További jó hír, hogy az új színcsalád a nevével ellentétben nem exkluzív árazású. A lapárak megegyeznek a standard Myca burkolatok áraival.

Visszahívás kérése

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, és további információkra lenne szüksége, kérjük adja meg nevét és telefonszámát, munkatársaink munkaidőben rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

További információkért és elérhetőségeinkért kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat.

További cikkek