VARÁZSOLJUK IZGALMASSÁ FOLYOSÓNKAT!

  • 2017. augusztus 1. - 14.32
VARÁZSOLJUK IZGALMASSÁ FOLYOSÓNKAT!

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy folyosó. Sötét volt és keskeny, csak arra volt jó, hogy átmenjünk rajta, talán egy kicsit időzzünk benne, aztán Slate-Lite palakő burkolatot kapott, és lám, mi lett belőle…

Hazaértünk… Végre! Mindenhol lóg egy szatyor, vagy egy gyerek, alig férek be az ajtón! Nehezen, de befúrom magam a lakásba, hihetetlen, de nem törött el semmi a bevásárlószatyrokban, bepasszírozom a gyerekeket is és máris ott tolongunk a folyosón!!!!! Vagy előszobában? Inkább előszobának használt folyosón… Mindegy minek is hívom, a lényeg, hogy nagyon keskeny és nehezen fér el benne bárki vagy valami! A megérkezés és vetkőzés itt kész művészet, de sok jó ember kis helyen is elfér, pláne ezer szatyorral, vagy egy kutyával, vagy játszótéri játékokkal és babakocsival, vagy a vendégekkel…

Az egyterű helyiségekben élők és munkálkodók kevesebbet találkoznak vele, de a többiek folyosók rengetegén jutnak el nap mint nap A-ból B-be. Nem tartunk itt semmit, nem is néz ki sehogy, csak jövünk-megyünk rajta!

A közlekedésen kívül tehát sok mindent nem nyerünk vele, bezzeg a használat és a vele járó kosz meglátszik rajta! Nézzük, mit találunk, ha kicsit alaposabban körbenézünk… Apró vagy éppen nagy kéznyomok megfelelő magasságban, egy kis falra fröccsent ez az… Rengeteg ceruzának és tollnak tűnő vonalka (bármi, aminek némi színe van ilyen nyomot hagy,ha kelletlenül a falhoz ér), az akasztó alatt a falon épp nem lóg kabát, pulcsi, na, itt aztán tényleg minden van... Nem kell ilyen nyomokból sok, elég egy-egy darab is, hogy feltűnést keltsen és igazán csodásan mutasson…

Hát űzzük el örökre az ilyen folyosókat! Nem arra gondolok, hogy üssük ki a falat, bár ez sem rossz megoldás a helyhiányra J Inkább adjunk új, ellenállóbb és mutatósabb külsőt neki, olyat, amiről nem is egy folyosó jut először eszünkbe, olyat, ami nem árulkodik a gazdájáról, olyat, amitől jó érzés lesz átmenni rajta… Legyen ez a kis közlekedő olyan hely, amit szívesen használunk napjában oly sokszor, és ahelyett, hogy bosszantana minket, inkább gyönyörködtet!

Kedves gondolat, de nem tűnik egyszerű feladványnak… Ahány ember, család, munkahely, annyi szokás, annyi folyosó… Van, aki kénytelen dolgokat is végezni itt pl.: öltözni, ezen az amúgy csak összekötőnek szánt helyen, van aki tárolásra is használná, van aki max csak dekorálná, bárhogy is, a SlateLite palakövekkel, most bármilyen kívánságát teljesítheti. Akár az idekényszerült, de nem éppen idevaló funkciók egyszerűsítése miatt, akár csak a látvány sivárságának elűzésére, ezekkel a kőlapokkal csodásan fog festeni a közlekedő!

Az amúgy is keskeny folyosótulajdonosok ne ijedjenek meg! Ezek a palakövek jóllehet valódiak és teljesen természetesek, az innovatív gyártási technológiának köszönhetően vastagságuk max 2mm! Bizony, ennyi azért még mindenhol elfér, nem beszélve a látványról.

Kéznyomok, kulcskarcok, koszfoltok, viszlát! A palakő időszakos ápolásán és tisztításán kívül nem lesz vele más teendőd. A sokfajta folt helyett, inkább a palakövek természet által formált mintái, márványszerű rajzai keltik csak fel ezentúl a figyelmet!

És mivel folyosók szállodákban, lépcsőházakban, munkahelyeken is vannak, ahol egy háztartásnál azért nagyobb a forgalom, nos, időtálló, strapabíró anyag lévén, a SlateLite kövek ilyen helyekre is optimális választásnak bizonyulnak.

Nagy kőlapok esetében, az egyszerű illesztési technikával, pillanatok alatt burkolható nagyobb felület is, de apróbb, mintás megoldást is választhatsz, tetszés szerint, igaz itt egy kicsit több időt kell szánni a felhelyezésre. Ízlés kérdése, Neked melyik lesz a kedvenced?

Világító mennyezet? Miért is ne lehetne, ha neked is tetszik! Folyosód új külsejének, csak a képzelet szabhat határt!

Visszahívás kérése

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, és további információkra lenne szüksége, kérjük adja meg nevét és telefonszámát, munkatársaink munkaidőben rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

További információkért és elérhetőségeinkért kérjük látogassa meg Kapcsolat oldalunkat.

További cikkek